top of page

СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ




СИСТЕМА НА ПРЕЧИСТВАНЕ В ПЕРИОДА НА ПРЕХОД И УСТРЕМНО ПОВДИГАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ЧЕСТОТИ


БОЛЕСТИ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СИСТЕМА

ЗАКОН ЗА СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ


Сърдечно-съдова система, бели дробове, черен дроб, черва, бъбреци


СЪСТОЯНИЕТО НА ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА – ФУНКЦИЯ НА СИСТЕМАТА НА ПРЕЧИСТВАНЕ

Откъси от книгата на Стивън Чанг “Цялостна система за самолечение”

  • “Нормалният сърдечен ритъм се движи между 72 и 78 удара в минута. В случай на треска или повишаване на енергията, той може да достигне и надмине 80 удара в минута. Нормалният ритъм на един бъбрек е 36 пулсации в минута, и тъй като имаме два бъбрека, това означава 72 пулсации в минута. Следователно сърцето и бъбреците са равновесни органи един спрямо друг. …..Организмът работи приблизително като часовников механизъм: ако едно от колелцата се завърти, всички останали също започват да се въртят по-бързо, за да попречат на пружините и останалите колела да блокират и да спрат всяко движение.”

  • “Кръвоносната система на човешкото тяло в много отношения прилича на една ефикасна транспортна система. Кислородът, който се съсредоточава в червените кръвни телца на белите дробове, се отправя чрез кръвния поток към всички клетки на организма.”

  • “Когато движението на кръвта е затруднено, организмът бива сполетян от всякакви проблеми………Когато движението на кръвта е затруднено, клетъчните отпадъци се изхвърлят много по-неефикасно.”


А сега обратното уравнение:

Когато клетъчните отпадъци превишават допустимото равнище в кръвта, свръхнатоварват се органите за преработка на тези отпадъци – в лицето на белите дробове, бъбреците, черния дроб.

КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ОРГАНИЗМА НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК – БИ ЛИ МОГЪЛ ДА СЕ СПРАВИ ТОЗИ ОРГАНИЗЪМ С ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА РЕФЛЕКТИРАЩО НЕМИНУЕМО И ВЪРХУ ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА?

Какво се случва когато се приеме в организма някакъв развален продукт – първата реакция е повръщане, после разстройство придружено с позиви за отделяне, повдигане на температурата и възможно изпотяване на тялото и ако и тогава не се получи, следват обриви, свръх-натоварване работата на кръвоносната система, на отделителната система, тоест бъбреците, и по възможност, докато накрая се стигне до обезвреждане на отпадъчните материали.


Работа на сърцето

Работа на бъбреците

Работа на черния дроб

Работа на червата


Диагностика на меридианите на сърцето, на бъбреците, на черния дроб, на червата

Дишане

Система на белите дробове

Пречистване

Черен дроб и бъбреци

Бъбреци

Дебело черво

Изпотяване


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Мы в соцсетях
bottom of page