Блок Енергии Латарас

Източник - Измерение Лентос. РА-ШАН

785b49d336b2cf7976ff427a30b52c72.jpg

 

ЛЛОЙ-Я - Потокът енергия постъпва чрез коронната чакра, преминава през всички горни чакри, изпълва АНАХАТА и като мощен светещ поток се излива във вашиян енергиен пашкул, като го изпълва и разширява. В следствие на това имаме максимално повишаване на вибрациите на вашето светлинно тяло, до това ниво, на което вие можете да приемете и което е максимално благоприятно за вас. Енергията добре изчисства всички чакри, активира, разширява съзнанието. Енергията "ЛЛОЙ-Я" може да се използва за всяка ситуация, както изчистване от негатива, от заболявания, така и за изчистване на Кристалната Решетка на Земята, за изпълване и изравняване на вашата енергийна структура, а също така за бърза помощ при разбалансирани тънки тела. Енергията може да се изпълзва за възстановяване и лечение на енергийните канали. Канал "ЛЛОЙ-Я" може да се използва за активиране на сърдечната чакра и разкриването на сърцето. Препоръчва се активирането на тази енергия при работа с Рода. Енергията е многослойна и многофункционална.

ЕЛ-ЛЕ-Я - Енергия на мира и любовта от Твореца. Предадена на хората, за всички живущи на планетата - животни, растения, морета и океани, за всички жители на Земята. Енергия животворяща, изцеляваща и изпълваща със сила и енергия, която чувствате много по-осезателно..... Зарастване на рани - телесни и душевни, придава сила, спомага за оздравяването от продължителни заболявания. Изчиства аурата, съединява ви с енергията на Твореца. Възраждане на душата и тялото, изпълва с покой, мир и любов. Хармонизация и изчистване на енергийната структура. Енергията дава всичко, което е в планове за развитие на вашата душа съгласно Божественият замисъл. Подем на вибрациите, изчистване на чакрите, активиране на чакрите на дланите. Енергията спомага за развитие на ясновиждането, изчиства и активира чакрата на третото око. Енергията постъпва във вашето енергийно пове във вид на поток с платинов цвят, чрез коронната чакра.

КИ-ЗА-РА - Настройка ОБНОВЯВАНЕ работата с ДНК паметта, духовен ръст, ускоряване на развитието. Извежда на ново ниво на възприятие на живота, дава осъзнатост на процесите и ситуациите в живота. Помага при прехода. Енергията постъпва чрез коронната чакра, отстранява всички деструктивни програми. Отваря личен канал за всички с Висшият Аз.

КОН-ТО-РАЛ - Енергия за настройка на целителя. Предназначена за лечение на изгоряния. Възможни са кратковременни болезнени усещания в проблемните места.

Установява програма ОЗДРАВЯВАНЕ И РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ТЪКАНИТЕ, успокоява и възстановява сънят. Потокът тече чрез коронната чакра като леко загрява тялото.

КАН-ДО-РА - Изцеляваща енергия за лечение на кръвоносните съдове. Енергията меко пременива през тяло чрез коронната чакра, изпълва и успокоява физическото тяло. Сеансът лечение е с продължителност няколко часа, енергията сама определя необходимо време за лечение при всеки индивидуално. Меко изчистване на кръвоносните съдове. Каналът може да се отваря преди сън, енергията затихва и ви дарява спокоен сън.

КЛИ-ФРА - Енергия за промивка на вътрешните органи . Енергиято навлиза чрез коронната чакра и преминава през тялото като го изчиства. Дава спокойствие, лекона и пълнота. Възможно е да усетите неголямо жежене или пулсация във проблемните места. Тази енергия може да се използва при преяждане, като бърза помощ за жлъчката. Активирайте при болки в жлъчката или други органи. Енергията ще промие и изчистти неприятните и болезнени усещания в органите и във органите на физическото тяло, всичко зависи от вашето намерение.

ЗА-РИ-ДАС - Целительный канал для органов брюшной полости. Изчистващи процедури при стеснени жлъчнипътища и мастни образования на вътрешните органи. Възстановяване на работата на изчистените органи. Прави лек масаж на тялото, стимулира кръвообръщението, помага застянане на корена, укрепва мишниците, привежда тялото в хармония. При регуляно използване фигурата става стройна. Изчистване на Физическото тяло и всички тънки тела. Повишава вибрациите. Изравнява енергийната структура. Може да се правят сеанси на себе си или други, като се пропуска енергията чрез центъра на дланите и се направлява към човека, държейки една длан отпред, а другата на гърба. Каналът може да се отваря за цялата нощ.

ОР-ТА-РОС - Високочестотна настройка предназначена за лечение на заболявания на кръвоносната система. Импулсна енергия, навлиза през коронната чакра. Прави изчистване на цялото тяло. Активира работата на чакрите. Изчистване на кръвта и лимфата. Енергията е мека, щателно изследва съдовете и започва лечението, което може да продължи доста дълго. Ограничение на времето няма. Може да се активира за работа през ноща.

КУ-ЛАРА - енергията е предназначена за лечение на съединителните тъкани, хрущялите, сухожилията, връзките, менискос. Освен това има косметичен ефект - възстановява кожата, насища с колаген, изглажда кожата на цялото тяло. Енергията "КУ-ЛАРА" навлиза чрез коронната чакра, изпълва цялото тяло, като особенно внимание отделя на ендокринната ситтема и жлезите със вътрешна секреция. Импулсна енергия. Активира Тимус Чакра. Изглажда кожата на лицето, прави масаж, може да действа като косметична маска за лице. Възстановява увяхналата кожа.

СУН-ДА-РА - енергията е предназначена за лечение на мастопатия, миоми, фиброми. КАНАЛ АНТИДЕПРЕСАНТ. Енергията обгръща с Любов, заземява и уравновесява. Разкрива чакрите на дланите, с помоща на които може да се направлява потока към местата, където се поставят дланите. Енергията е лека и нейното въздействие се усеща веднага. Разкрива чакра АНАХАТА.

 

КА-ЛИ-РАС - изцелителна енергия. Изцеление на заболявания на представителните жлези на мъжете и жените, увеличаване на потенцията,е изцеление напростатата.

ЗОД-РА - енергията на този канал е предназначена за лечение на простудни заболявания. Загрява целият организъм, кръвоносните съдове. Снижава температурата. Мека и топла енергия, създава комфорт за тялото по време на заболяването.

 

ЕЛ-ЛА-РА - изцеляваща енергия, предназначена за изцеление на проблеми свързани със имунната система. Мек поток, активно работи със щитовидната жлеза. Активира чакрите, изчиства ги и ги включва в работата. Изпълва гръбначният стълб, като изцелява на атомно ниво.

СЛИ-ЗА-РА - енергия изцеляваща, снема отоците и тумурите по цялото тяло. Успокоява и обезболява. Активно работи с кожата на лицето. Извежда от организма ненужните мазнини. Може да се използва за косметични процедури.

КИ-ЛИС - изцеляваща енергия, предназначена за лечение на заболявания на черният дроб, хепатит, при увеличение на черният дроб и бъбреците, за общо укрепване и оздравяване на организма. Изчистване на лимфната система.

 

АЛЬ-Я-РА - изцеление на пикочната система. Енергията е мека, обгръщаща. Изчиства пикочната система от вируси и вредоносни микроорганизми. Активно работи с 1 и 2 чакра. Енергията е топла, след настройката усещане за лекота и вътрешен мир.

 

ЗУ-ТРА" - енергията е предназначена за лечение на поясна и шийна остехондроза. Потокът енергия постъпва чрез коронната чакра, работи с чакрата Аджа, помага да се видят причините за заболяванията. Ако за вашето бъдеще е необходимо, то енергията ще ви направи сеанс акупунктура със сребърни игли.

СИ-ФА-РА - лечение на безплодие при жените. Изцеление на органите на малкият таз. Енергията преминава през тялото, като изчиства физическото тяло и тънките тела. Понякога може да се чувства слаба болка в тези органи по време на сеанса. Потокът постъпва чрез коронната чакра и сам определя времето за работа. Преминава надолу по гръбначният стълб, издърпва и поставя на място органите и прешлените. Активира сексуалният и сърдечният център.

ЗО-РИ-ДОС - изцеляваща енергия. Увеличава количеството на яйцеклетките, способни за оплождане и увеличава обема на семенната течност при мъжете.

ЕР-РА-РА - енергията е предназначена за изцеление на заболявания на гърлото, ангина, сливици, хрипове, възпъления. Прави гласът звънтящ, изчиства бронхите.

ЖИ-ЛИЯ - изцеляваща енергия.Лечение на полиартрит. Спокойна и мека енергия, снема болката, отока, работи със ставите и хрущялите. Енергията може да бъде отваряна за дълго време.

ГОН-НА-РА - енергия предназначена за лечение на инфекциозни заболявания. Изчиства енергийната структура и физическото тяло от болестотворни вируни и бактерии.

КУ-ФРА - енергия - изцеляваща. Предназначена за лечение на туберколоза и на органите на дихателната система.

 

КИМ-ЗА-МА - Активация на родовите програми, която дава възможност да бъдат изпълнени задачите на Рода. Енергията активира връзка с Родовият Пламък - факелът на Любовта на Рода, това е съединяването на всички поколения, което прави Рода сплотен, единен в Огнената Любов един към друг. Тази всизка съществува във всички въплъщения, на всички нива. Дава единство на Рода. Дава разбиране на вашата роля за целия Род, за вашата ценност. Енергията помага не само за обединение със вашият Род, но и активира неговата защитаа, дарява любов и загриженост за вас. Енергията постъпва чрез коронната чакра, като бавно изпълна цялото тяло и добре заземява. В работата си включва всички чакри, изчиства чакра Анахата. Възможен нестабилен емоционален фон при приемане на дадената настройка. Изчистване чрез сълзи, които се заменят с радост и увереност. Вие усещате поддържката на Рода и мощният поток Любов, който Рода насочва към вас. Енергията КИМ-ЗА-МА прави вашият път радостен и лек, помага да се справите със всичко, да избегнете недоразумения във вашият живот и постоянно да чувствате вашите Хранители до своите рамене.

 

ЕЛЬ-ЛИ-Я - енергия на ясновидението. Активира чакра Аджна.Енергията навлиза през коронната чакра и в чакра Аджна на тила. Разширява съзнанието. Може да активирате при заболявания като - нервен тик на очите, веждите или други заболявания на очите. Енергията активно работи с ушните чакри. Развива способност за ясночуване. Установява нова програма за развитие на способностите. Дава усещане за лекота и спокойствие след сеанса.

ЗО-ФРА - енергия за развиване на ясновидението. Помага в разкриване на ясночуването. Активина всички ушни чакри. Потокът енергия навлиза през коронната чакра, преминава през ШУШУМНА. Чисти и сканира чакрите, актививира чакра ТИМУС, работи с 3 око и епифизата. Енергията създава енергиен шлем около главата - отстранява блокажите, които пречат за разкриване на видението. Енергията е плътна и се усеща добре.

СУЕ-МИ - изчистваща енергия за снемане на магически програми, всякакъв род привързаности, прекъсва ефирни връзки. Дълбочинно изчистване на емоционалниятфон от негативни мисли и програми. Изпълва и изгражда защитна сребърна обвивка под формата на пашкул. Потокът енергия навлиза през коронната чакра, преминава през цялотото тяло извършвайки своята работа, след което се повдига и установява защита. КИ-РИ-Я - енергияно изчистване. Енергията сама открива портала за отработката. Изчиства на всички нива. Енергията преминава през Шушумна, има жълтеникъв цвят. Разкрива вашият потенциал, освобождава негативните сгъстени енерги в аурата. Възстановява структурата на тънките тела.

ЕЛО-Я-РА - енергията на канала е предназначена за възстановяване на енергийните канали и меридиани на тънките тела. Възстановява и изпълна енергийният пашкул Изчиства енергийните канали. Изравнява и разширява пашкула. Енергията е топла и след настройката се усеща приятна лекота и свежест. Каналът е незаменим за целители и практици.

ЕРИ-УС - енергията навлиза под формата на вихър чрез коронната чакра. Изчиства и активира чакрите. Изравнява аурата, запълва пробивите, активира дланите, лактите, раменните чакри. Изчиства всички слоеве на енергоийната структура. По време на настройката се изравняват и разширяват всички тънки тела, вашите вибрации се повишават до онова нива на честота, която вие можете да приемате в даденият момент по най-благоприятен за вас начин.

УМ-ХА-РА - енергията е предназначена за работа с чакрите. Навлиза през коронната чакра. Съединява всички чакри в една чакрална система, създава обединнена чакра. Енергията е силва, разширява съзнанието и енергийният пашкул.

ЕЛ-РА-ЙЯ - разкриване на чакрите. Изчистване на сърдечната чакра, определя работоспособността на чакарите, възстановява повредите в тях. Активира чакрите. Енергията е вибрираща. Настройва чакрите за работа и звучене в нужния за тях диапазон вълни.

РАЙ-ТЕ-НА - обсипвам със злато. Държд от златни монети и самородно злато се изсипва върху вас. МАГИЧЕСКА НАСТРОЙКА. Спомага за отстраняване на блокажите в линият канал на Изобилието. Енергията е вихър съединяващ възходящите и нисходящите потокоци енергия, изпълна енергийният пашкул със злато.Тежка, бавна и плавна енергия, работи щателно, мощно чисти пътя за постъпления на финансови средства. Защитава от зацикляне, спомага за натрупване на зрими богатства -злато, драгоценни камъни, имоти. Енергията е разкошна, пропива ви с аромат на богатство, пари, успех.

РА-ТИ-РАС - БЕЗДЪННА БЪЧВА ЗА ПАРИ - МАГИЧЕСКА НАСТРОЙКА. Енергия със зелен цвят с сребърни примеси. Колкото пари вземаш от бъчвичката, токо се прибавят. Енергията навлиза през коронната чакра, работи с чакра Аджна, показва всички възможни пътища и способи за получаване на парични средства. Активира чакрите на дланите. След сеанса - приятно усещане, спокойствие и умиротворение. Спокойствие, увереност, обгръщане с плътен поток енергия. Разкрива чакра АНАХАТА.

ХОР-ХЕ-ТА - енергията дарява полет в кариерата, проектите. Спомага да долучите парична сума, с която да стартирате бизнес проект. Активира долните чакри, разкрива сърдечният център.

 

КА-ЕН-ТА - финансов, многофункционален канал. Взривява старата платформа под кратака и създава устойчива площадка, възглавница за безопасност. Работи с чакрите. Най-активно с долните. Помага на човек да реши неговите финансови проблеми. Преобразовател на негативната енергия.

 

ЛА-МИ-ДАС -"съндък за съкровище " - енергията позволяваща натрупването на материалани богатства, такива, които можете да пипните и почувствате. Това да скъпоценности - ценни книжа и монети, монети от злато и сребло, скъпи предмети. Помага да избегнете загуби. Събира финансите в една “касичка” и ги умножава. Спомага за натрупване и преумножаване на вашето богатство. Помага да се избавите от застоя. Подходяща за хора любите за купуват и препродават. Енергията е размножител на финанси, съхранява, събира от всички възможни источници и увеличава вашето богатство. Мощна енергия със силно заземяване. Навлиза през коронната чакра и се заземява в центъра на Земята, повдига финансовият поток, изпълна ви с него бавно, дълго, щателно, изпълвайки всяка молекува на вашата енергийна структура и вашето тяло.

КАЙ-МА-РА - енергия”гумичка” - изтрива всяко препятствие. Прави сканиране на физическото и търнките тела. Потокът навлиза през 7-ма чакра, преминава през тялото като го чисти мощно. Може даусещате топлината на потока, как загрява вашето тяло. Енергията отваря АНАХАТА - ЧАКРА. Канал "КАЙ-МА-РА" може да се използва при всякакви ситуации, които се нуждаят от ускоряване и придвиждане напред, премахване на препятствията попътя. Енергията работи с ясно формулирано намерение. Повишава вибрациите, разширява енергийният пашкул.

ЛИН-ТА-РА - енергия предназначена за помощ в материалните дела - продажби, търсене на работа, ускорител на всички дела. Показва направлението по което трябва да се движите за да имате бързи резултати. Мощно работи с емоционалният фон. Преминава през физическото тяло като изчиства чакрите, отделяйки особонно внимание на 4-3-2-1 ЧАКРА. Стабилизира финансовият поток.

ЕР-ФА-РА - отваряне на нови пътища и възможности. Финансова стабилност. Енергията помага да реализирате себе си във финансовата сфера се се обогатите. Размива ума. Финансова енергия. Препоръчва при стартиране на бизнес или търсене на изгодни сделки, сключване на договори.

АР-ЛИ-ДАС - магическа касичка, от която вие можете да си доставите всяка необходима сума. Необходимо е да кажете точната сума и ясно и категорично да изразите своето намерение. Енергията повишава финансовият поток на Изобилието. Увеличава дохода. Помага да получите пари от различни източници. Енергията навлиза през коронната чакра, заземява отлично. Мощна, активно работи с 7, 6, 5 чакри. Активира долните чакри, чисти финансовият център. Възможен е незначителен дискомфорт в областта по време на работа и в последващите няколко дни.

ЕН-НА-РА - енергията лекува сърцето, сърдечната душевна болка и неразделната любов, чисти емоционалният фон. Потокът енергия влиза през коронната чакра, мощно преминава през всички чакри, активира и включва ги в работата. Повишава вибрациите до ниво, което можете да приемете в даденият момент. Изцелява физическото сърце, подържа целият организъм в състояние на идеално здраве, така, както това е замислено от Твореца. Енергията е разумна, работи според особеностите на човек и усилва мощностно преминаващият поток в тези места на организма, където е необходимо срочно внимание. Активира сърдечният център, мощно разкрива чакра Анахата, възстановя и разтваря повредените и нерастворени листчена на чакрата. Изпълва чакрата с този грижовен поток и я храни. След работа с енергията се усеща спокойствие, лекота и умиротворение. Вие получавате качествено изчистване от емоционални обиди, разочарования и неприятни спомени.

 

КАЙ-ЛА-РАС - енергия на любовта, страстта, възраждане на чувствата. Тяло - като танцьор. Страст и Красота... Енергията е вихър от чувства и емоции, дава младост на тялото и душата. Активира сексуалният център, изчиства и разкрива чакра Анахата. Помага в разкриването на женствеността и сексуалността. За мъжете енергията активира прилив на сила и желания за страстни срещи. Помага за проявата на рицарски качества и спомага за правилна оценка на отношенията. Разкриване на закритите сърца и дарява необходима вълна безусловна любов.

 

КА-РА-РАС - енергията е насочена за оздравяване на цялото тяло и привеждането в първородно състояние. Възстановява формата на тялото, изглажда кожата по цялото тяло, избавя от целулита. В процеса на работа енергията възстановява гладкостта на кожата, създава еталонна “мраморта фигура”, стяга кожата на лицето, масажира, намалява обема по цялото тяло на мастните образувания. Потока енергия навлиза чрез коронната чакра. Енергията е разумна и може да й се зададе да работи колкото е необходимо. Няма ограничение на времето. Каналът се затваря самостоятелно.

ОР-ТА-РА - енергията е предназначена да изразяване, речи, помагане да стъпите на сцената, ясно да изразите своите мисли. Подходяща е за оратори, водещи мероприятия, диктори, за студенти и учащи се при изпити, отстранява паниката и страха пред аудитория. Помага да се справите със вълнението, дава спокойствие и увеленост, създава около вас аура с доброжелателна енергия, отстранява негативните потоци. Спомага за развитие на грамотна реч, писане на тесттове, съчинения и т.н., дава качества на лидер.

 

ЛА-ХА-РОС - енергия за общо укрепване на организма. Вътреклетъчно изцеление. Канал за целители и практици, добавя мощност на енергиите, увеличава силата на другите канали. Може да се отваря в едно с други канали. Енергията е мека и приятна.

 

КАН-ТОС - енергията помага при ПРЕХОДА, облекчава физическото тяло от дискомфортното състояние, отстранява синдрома на самота и не принадлежност към този свят. Снема болката, температурата и студа в тялото, облекчава обострените хронически заболявания. Енергия поддържа Възнесението. Работи с чакрите, изчиства ги и ги активира. Активира сърдечният център. Енергията има мощно изчистващ ефект при деструктивните програми, буквално ги взривява, в резултат на което настъпва усещане на лекота и безтегловност.

 

ВАЖНО:

Може да бъде получена настройка в отделни канали.

За всеки канал има отделен мануел на български език.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ