СРЕБЪРНО РЕЙКИ

сребърни.jpg

"Сребърно Рейки " – това е високоинтелектуална духовна енергия идваща от Сириус. Това е високочестотна енергия от Сириус. Тя е добро начало на започнете своите енергийни практики.
«Сребърно Рейки» никога няма да навреди.  Това високоинтелектуална духовна енергия, която знае къде да тече и какво да прави. Тя постъпва там, където е необходимо – запълва енергийните  „пробои“, изчиства застоялите участъци, изравнява енергийните потоци в тялото и т.н.

«Сребърно Рейки» работи отлично в период на обострени заболявания, хармонизира ги и облекчава тяхното преминаване.

Основното предназначение на канала – възстановяване, хармонизация и изцеление на енергийната система на човека на всички нива.
Интензивността на работа на канала може да варира от мек до много мощен в зависимост от ситуацията. Потокът енергия, преминаващ по каналите, също може да работи различно. Той може да прилича на тих ручей, който запълва всички кухини, където се наблюдава недостатък  на енергия, и хармонизира/изравнява в местата с натрупана в повече енергия, или тече подобно на стремителен поток, работещ много интензивно. Когато енергийната система се насити с енергия, идва информация, че каналът трябва да бъде затворен.

 

52.77  лв.