БЛОК ЕНЕРГИИ "ДЪГА"

СВЕТЛИНАТА НА ДЪГАТА

Преходът на хората, човечеството към ново ниво на живот на планетата. Кармичен канал. Почиства кармата, но внимателно! (Не толкова трудно, колкото сребърната светлина честота). Когато работите с енергия, вие сте изпълнени със Светлина, чисти емоции и мисли, получавате вдъхновение и желание за творчество! Раздяла с негодувание, завист, раздразнение! Светлинният канал Rainbow работи в голям мащаб с енергийната система на човека. Структурата на ДНК се променя, работата на мозъчните клетки. Съзнанието се изчиства. Работи срещу планетарното зло. Позволява на хората да преминат към ново високочестотно ниво на живот на планетата. При продължителна работа връзката със Създателя се възстановява (и можете да поискате почистване и попълване по същия начин, както се случва по време на службата и изповедта в храма).

светлината на дъгата 1.webp

МЕЧ НА ДЪГАТА

За да отрежете ракови тумори с меч - тоест да унищожите в организма, доброкачествени тумори и злокачествени в началния етап. В допълнение, той поставя жизненоважно ядро ​​в душата и сърцето на човек! Прави го устойчив на трудности и несгоди. Какво е важно за лечението на онкологията.

светлината на дъгата 1.webp

ПОРТАЛ НА ДЪГАТА

Работа с портали на други цивилизации и измерения. Ключовете и кодовете се дават на други портали.

Активиране на горните чакри.

портал на дъгата

ОГЪНЯТ НА ДЪГАТА

Животворящ огън вътре в теб, в душата ти. Част от енергията на Създателя. Работа с 3, 4 чакри. (можете да запалите, да прехвърлите енергията на огъня на други хора, аналог на канала "Божествен огън").

Огънят на Дъгата

СЪРЦЕТО НА ДЪГАТА

Божествено знание. Любов към Създателя. Радост в душата. Зареждате се и прехвърляте радостта на други хора. Изцеление на сърцето.

сърцето на дъгата

ПТИЦАТА НА ДЪГАТА

Това е  е огнена птица, канал на късмет и щастие.

Птица на Дъгата е огнена птица, канал на късмет и щастие. Мощна, огнена енергия с преливащи се цветове. Той активира и стимулира за пробив, потапя ви в състояние на късмет и изобилие, дава ви усещане и разбиране за вашите способности и таланти. Привлича късмет.

птица на дъгата.webp

МУЗИКАТА НА ДЪГАТА

Енергийна музика на небесните сфери.

музака на дъгата_edited.png

КРЪГ НА ДЪГАТА 

Почиства и предпазва от негативни умишлени ефекти. Тялото е покрито с многоцветен светещ филм, Защита от болести, изпратени от повреда, проклятия и т.н., човекът е в центъра на кръга, има защита около него от лоша черна отрицателна енергия. Затваря и поправя дупки в фините тела и аурата. Подобрява чревните проблеми, чревната обструкция. Премахва токсините и изпражненията. Възстановява стените на червата и лигавицата му. Той насърчава възстановяването и регенерирането на чревните стени, установява и възстановява метаболитния процес в него и постепенно неговата ефективност и подвижност. Заедно с честотата на дъговата спирала - тя решава проблема с хроничния запек.

кръг на дъгата

КАМБАНИ НА ДЪГАТА

Борба срещу нечестието. Силата на Светлината, пречистването, звука, резонанса, камбаната предизвиква резонанс в същността и я кара да излезе извън границите на тялото.

кампани на дъгата.jpg

СИЯНИЕ НА ДЪГАТА

Това e честота, която помага на хората да се отрват от паразити. Това е хелминтоза, аскариди, трихомониаза, технични ембриони, ламблии, мекотели. Действията са нежни, почти безболезнени, могат да се прилагат с дете, помагайки на Дори в случай на хронична форма. По време на лечението тя е разрушителна, но не е проблем. Честотата се характеризират с нежен ефект, те ще ви помогнат и ще намерите места на вендузита и гнезда с живот на енергия. За цели 10 дни работа и работа - до 20 минути. Резултатът е прекрасен и като e нежен, ще отнемем повече време за почитане. Хубавото e, че можете да работите автоматично в света, някой друг се изпомпва в тилото, което дава знак. Помощ и се ще откъсне излишната вода от тилото - последствия от премахава излишната вода. Температурата е твърде висока, когато болестта е свързана с паразит. Херпесът се елиминира от слабост, вирус от 2-3 дни работа за 20 минути. Панделки и паразити -30 минути, работа 2 pti. Хламидия - 5 до 10 минути. Някои хора го комбинират с частотата на СРЕБЪРНА КАПА, ефективността на прехвахията срещу вирус се увеличава.

сияние на дъгата.jpeg

ТОПКА НА ДЪГАТА

Това  е честота, която лекува човек отвътре - изпълваща и донасяща Светлина на целия човек, тя ще се усети отвътре и ще се отвори като цвете, но това рядко се случва, когато лечебните му свойства станат още по -силни и мощни . Топката на дъгата е специална с това, че сякаш се събира в купчина, буца от цялата мръсотия - отвътре. Тази буца мръсотия и негативи след това се отстранява напълно. При работа този процес трябва да бъде представен. Друга особеност е, че в нея има много лилаво, което носи изцеление на човек. Когато работят заедно с други честоти, това ускорява работата им на моменти.

топка на дъгата.jpg

КУПОЛ НА ДЪГАТА

Честотата напълно защитава човек от изкривена информация. Конфигуриран в началото на сесията. Благодарение на тази честота вие по метода на визуализацията сте в уютна стая. Чувствате се много комфортно. Научавате чужд език много лесно (ако е свързан с езици). Тази енергия дава много голям тласък на подсъзнателно ниво, клетъчната памет се отваря, процесът на запаметяване се ускорява. Обновяват се всички клетки в мозъчната кора, които са отговорни за правилните действия. Отваря се дясното полукълбо. Човек започва да си спомня всичко, до най -малките подробности, започвайки от детството. Мускулите на мембранното произношение се засилват (апоневроза). Получавате комфортно състояние на Душа и Тяло, Удовлетворение, изпълнено с житейски потенциал. Върху 3 -те долни чакри се работи (те са напълно изчистени). Лицето става по -обосновано. Енергийното поле на човек се нормализира по време на сложни сесии (като почистване на кармата, развитие и активиране на паметта).

КУПОЛ НА ДЪГАТА.jpg

ДЪЖД  НА ДЪГАТА

Честотата почиства и зарежда мощно.

държ на дъгата.jpg

ВЪЛНАТА   НА ДЪГАТА

Пречиствателен канал.

ВЪЛНАТА НА ДЪГАТА

ХОРАТА  НА ДЪГАТА

Каналът за формиране на нов, дъговиден човек. Ускорява пътя на личното изкачване.

хората на дъгата.jpg

ДОВОПАД НА ДЪГАТА

Помага предимно при заболявания с неизвестна етиология. Добре е да използвате тази честота, след като човек е бил почитан от щети, проклятия и т.н., защото тя възвръща жизнеността. Честотата помага и когато човек не може да намери решение на някакъв проблем, той изяснява ситуацията. Ще помогне на родилките, тези, които преди раждането облекчават страха, натрапчивите мисли, сякаш ги измиват. Честотата действа много добре на жените.

светлината на дъгата 1.webp

ЛИСТАТА НА ДЪГАТА

Активиране на чакри, връзка със Земята, заземяване. Работи с 1 чакра. Укрепване на земната защита на човека.

Подобрява се емоционалното настроение!

Финансовото благосъстояние се стабилизира!

Енергийно основание, дава защита на Земята, увереност и баланс.

При редовна работа тя се върти, активира всички чакри, като по този начин балансира всички аспекти на живота.

Подобрява физическото състояние на тялото, здравето, емоционалното благополучие и финансовата независимост!

листата на дъгата

НИШКА НА ДЪГАТА

Връзка с учители. Информационен канал. Той изпълва сърдечната чакра, човешката душа със светлина и всичко наоколо започва да живее.

Нишка на дъгата

ВИХЪР НА ДЪГАТА

Стартиране, активиране и запълване на чакрите.


Каналът е част от честотния блок Дъга. Вихър на Дъгата  е аналог на канала Божествената работа на всички чакри, само по -високи вибрации. Включва, активира и запълва всички чакри. Подобрява се енергийното, физическото и психическото здраве.

Вихър на дъгата

ТЯЛОТО НА ДЪГАТА

ТЯЛО  НА ДЪГАТА е вечно тяло. Пълно подмладяване и обновяване на тела на финия план. Почистване на причинното тяло (кармично тяло). Подмладяване на физическото тяло и тялото като цяло. Промяна в структурата на ДНК. Активиране на коренната чакра. Подмладяване на тялото като цяло, активиране на чакрата муладхара. Тази енергия е отговорна за външния вид на човек и това е преди всичко красотата, младостта на кожата, блясъка на здравата коса, здравите красиви нокти, снежно белите здрави зъби. Неправилното хранене, твърдата и често замърсена вода, неблагоприятните фактори на околната среда, несъвършенството на детергентите и козметиката оказват негативно влияние върху състоянието на тялото ни като цяло, както и върху състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите. "Rainbow Body" поддържа защитните сили на организма отвътре, помага за защита срещу външни неблагоприятни фактори. Дарява ни с младост и дълголетие. Предпазва зъбите от кариес и други дразнители. Изглажда бръчките, придава еластичност на кожата. Облекчава умората.

тялото на дъгата

ФЛЕЙТА НА ДЪГАТА

Канал на лекота и еуфория! Енергията потапя ума ви в всеобхватно усещане за щастие и наслада. Изпълва се със самодоволство, спокойно блаженство и състояние на тиха радост. Забавяйки ненужната умствена дейност, тя ви позволява да се потопите в самите дълбини на душата и да реализирате истинските си желания. Дава крила зад гърба ви и вярата, че всичко, което сте замислили, е възможно. Внася в живота ви топлината на удоволствие и страст, чувство на емоционална сила и блаженство. Дава общо повишаване на жизнената активност! Съзнанието ви е потопено в мистично, фантастично състояние. Реалността около вас започва да играе с всички цветове на дъгата! Идва чувство за необходимостта и полезността на вашето съществуване и чувство за пълнота, увереност и всемогъщество!

флейта на дъгата

СФЕРА НА ДЪГАТА

Мощна защита срещу негативизъм, запълване, перфектен баланс за балансиране на мъжкия женски принцип, вземане на решение, изравняване на разликата, балансиране, настройване по един начин, премахване на съмненията. Намерете истината в първоначалния й вид, поставете всичко по рафтовете и намерете Пътя на живота. Уелнес, проблеми с кръвообращението, липса на енергия, откриване на връзка с висшия Аз, откриване на креативност и визия.

сфера на дъгата

СПИРАЛАНА ДЪГАТА

Тази честота е специална. Особеността е, че действа върху човек по многоизмерен начин, необходим е при лечението на сериозни заболявания: рак, коремен тиф, левкемия, мозъчен тумор, помага за унищожаване на основния фокус на болестта. Когато работите със спирала, трябва да работите със сребърна светлина, сърп, лекар, наметало, дамаска стомана, така че в отделение да работят по -мощно и да действат от различни слоеве. той открива основната причина за заболяването и лекува, елиминира го счита за една от ефективните честоти на този блок при работа със сериозни заболявания.

спирала на дъгата.jpg

МОСТ НА ДЪГАТА

Свойството на тази честота е връзка. Помага на двойки хора. Работи ефективно в ситуации на развод, стига свободата на избор да не бъде нарушена. Тоест, ако той и тя се обичат и поради негодувание, гордостта ще прекъсне връзката. В този случай трябва да работите с честотата за двойка (с тяхно разрешение). Помага за изграждане на отношения и възвръщане на предишната нежност, трепет, страст. Дава на човек усещане за мир, спокойствие. Тази честота може да работи с хора, които са загубили близки и са много огорчени от загубата. В този случай честотата ще успокои човека, ще му помогне по -лесно да понесе трудни минути, часове, дни. Също така ще ви помогне да понесете всяка мъка и тежки кавги, ако по това време работите с тази честота. Честотата помага да се поддържат топли отношения между сродни хора. Когато работите, просто не забравяйте да го поискате. Той също така обединява човек с неговата цел, ако тази цел е зададена при работа с честота. На физически план той помага при фрактури с всякаква сложност, ускорява сливането на костите и възстановява работата на ставите. Ускорява зарастването на рани. Той е ефективен в следоперативния период, тъй като помага за възстановяване на кожата, свеждайки до минимум последствията под формата на белези. Това е вярно по време на операции за отстраняване на възпален апендикс, цезарово сечение и т.н. Но трябва да работите с енергия веднага след операцията. Помага на човек да повярва в Бога и в себе си. Съчетава физиология и духовност, изпълва с вяра и доброта.

мост на дъгата.jpg

ДЪРВОТО НА ДЪГАТА

Дава сила, увереност, стабилност. Полезно е да работите с психично болни хора (депресия, дълбоки състояния на апатия). Честотата е мека, но ефектът е мощен. Човекът веднага ще го усети. Той също така помага при справянето с различни психични травми. Най -вече изчиства психическите травми, болестите на душата. Човек започва да оценява живота по различен начин, възглед за света се появява с други очи.

дърво на дъгата.jpg

ДУШАТА НА ДЪГАТА

Прозрачен блестящ поток от енергия, който ви обгръща с лекота, изпълва ви с щастие и ви потапя в еуфория! Отхвърля мислите за миналото и бъдещето и ви позволява да се наслаждавате на живота тук и сега. Дава крила зад гърба ви и трансформира заобикалящата реалност! Работейки с енергия, човек на подсъзнателно ниво напуска своите комплекси и започва да забелязва добри качества в себе си, в семейството си и околните. Енергията се изпълва с радост и любов! Носи мир и увереност в себе си, във вашите способности, в бъдещето! Осъзнава се, че щастието винаги е там, вътре в теб!

душата на дъгата.jpg

ЦВЯТ НА ДЪГАТА

Канал на прераждане и самоусъвършенстване. Премахва негативизма, увеличава вибрациите, облекчава блуса, лекува психическата сфера.

цвят на дъгата.jpg

СЛЪНЦЕТО   НА ДЪГАТА

Почистващ канал. Възстановява връзката с клана. Почиства чакрите и енергийните канали, през които навлиза енергията на рода. Премахва общите блокове, негативните програми, изпратени до рода (повреда, зло око, проклятия и т.н.). Почиства семейните блокове. Помага на хора, които не са обичани в семейството, имат статут на „черна овца“, носят специално бреме, тежки семейни програми. Обръща отрицателните слоеве на подсъзнанието навън (за почистване), след което полето може да се влоши рязко, в зависимост от степента на натоварване. Прекъсва връзката с егрегорите, които прихващат родовия поток върху себе си, захранвайки ви със своята енергия, която е все по -малка и по -лоша във вибрациите, вземайки родната ви. Изгонва заселници, демони, образувания, ларви, блокиращи комуникацията с клана, смучещи енергията на клана, идващ при вас. Предупреждение! Каналът е с по -високи вибрации на подобни сребърни канали. Възможни са неприятни усещания, човек може да се разболее остро, ще се извие и ще се счупи. В този случай няма нужда да прекратявате канала. След работа с тази честота се препоръчва използването на каналите за пълнене и лечение.

слънцето на дъгата

КАМЕРТОН   НА ДЪГАТА

Канал за настройка с информация, с емоции, с мисли. Разширява съпричастността, дава достъп до Акашическите хроники, насърчава настройката на конкретен човек. И още много.

камертон на дъгата